yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en koca kalite ve en muvafık yükselmek politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu tavır muayene edilmelidir. 

 Buna karşılık, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya alçaklatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakılırsa

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir yol ile Yangın Merdiveni Kapısı yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre muayyen yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) makul durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

120 dakikaya derece alevleri Yangın Kapısı engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yekta kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kazanmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının vesair bölgelere yayılmasını kösteklemek Yangın Merdiveni Kapısı dâhilin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Bu sertifikalar, kapının yangın eminği ve dayanıklılığı üzerine marifet verir. Sertifikaları olan baplar ekseriya henüz pahalıdır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Report this wiki page